Brandende auto in Soi Ta-iad, Chalong

Chalong-

Een brand beschadigde gisteren (20 augustus) een geparkeerde auto in Soi Ta-iad in Chalongth).

De brandweer werd om 6:00 uur op de hoogte gebracht van de brand in Soi Ta-iad, een beroemde boksschool met veel buitenlanders. Ze kwamen ter plaatse en troffen de sedan zwaar in lichterlaaie aan. Het duurde ongeveer 20 minuten om de brand te blussen. Het voorste deel van de auto raakte beschadigd. Niemand werd gevonden in de auto, evenals de auto-eigenaar.

Poice kwam er later achter dat de autobezitter uit Krabi komt, maar nu in Thalang verblijft. De auto had pech in Soi-Ta-iad voordat de eigenaar terugging naar zijn accommodatie in afwachting van de reparatie van de auto op maandag.

De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.