Kapitein vermist na val in zee tijdens het besturen van een boot met toeristen in Krabi

Krabi-

Een bootkapitein is vermist nadat hij in de zee viel tijdens het besturen van een boot met toeristen in Krabi.

Gisteren (19 augustus)th) kreeg de Krabi Marine Police bericht dat de bootkapitein vermist was tussen Yaman Island en Rok Island. Marinepolitie en reddingsduikers gingen vier uur op zoek, maar faalden voor het vallen van de avond.

Luitenant-kolonel Taweelarp Suwannarit van de Krabi Marine Police vertelde The Phuket Express: "Mr. Apichart Boonrat, 27, de langstaartkapitein met 14 toeristen en één gids, reisde gisteren in de buurt van Po Da Island in Ao Nang.”

“De kapitein van de boot was vermist terwijl hij achterin de boot bestuurde. De gids riep om hulp. In dit stadium dachten we dat de kapitein zou zijn flauwgevallen en van de boot was gevallen. De zoektocht is vandaag (20 augustus) weer voortgezet.” De luitenant-kolonel concludeerde.

Op het moment van schrijven was de kapitein van de boot nog steeds vermist.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.