Thaise marineofficier stopt zijn voertuig en helpt een bewusteloze gewonde man op kruispunt in Phuket

Phuket -

  Een Thaise marineofficier die aan het rijden was, stopte zijn auto voordat hij vandaag, 18 augustus 2022, hulp bood aan een bewusteloze gewonde man op een kruispunt in Phuket Town.

Chief Petty Officer First Class Chaiwat Yuttapichainawin van de Royal Thai Navy Region 3, die met zijn vrouw in een auto in Phuket Town reed, stopte om de gewonde persoon te helpen bij Jui Tui Intersection. De onbekende gewonde man werd bewusteloos op de weg gevonden na een ongeval tussen een auto en een motorfiets. Hulpdiensten waren nog niet ter plaatse.

Chaiwat is getraind voor reddingen. Hij en zijn vrouw, die verpleegster is, verleenden eerste hulp aan de gewonde man die verwondingen aan zijn hoofd en nek had opgelopen voordat een ambulance arriveerde.

De details van het ongeval en in welk voertuig de gewonde man reed, werden niet duidelijk gemaakt door de politie van Phuket.

Chaiwat werd alom geprezen op Thaise sociale media voor zijn acties.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.