Tien dagen jaarlijks Phuket Por Tor-festival is aan de gang

Phuket -

Het jaarlijkse Thais-Chinese Phuket 'Hungry Ghost' of Por Tor festival wordt gehouden tot 26 augustusth in Phuket-stad.

Een groot festival wordt normaal gesproken gehouden in de Bang Naew Chinese Shrine op Phuket Road in Talad Yai in de buurt van Saphan Hin.

Gisteravond (16 augustusth) de gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, en de burgemeester van Phuket, de heer Saroj Angkanapilart, hebben het festival officieel gelanceerd.

Gouverneur Narong van Phuket zei bij de opening voor de menigte: "Het festival is bedoeld om cultureel toerisme, de economie en lokale gemeenschappen te ondersteunen. Er zijn veel traditionele eetstalletjes in Phuket, traditionele shows, concerten, lokale producten en meer op het evenement. Kom alsjeblieft naar het festival.”

Het Phuket Por Tor (Hungry Ghost) festival begon met een parade in Phuket Town.

De Thais-Chinese Hungry Ghost lokale traditie in Phuket is begonnen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.