Phuket Por Tor (Hungry Ghost) festival begint met parade – Foto's

Phuket -

Het Phuket Por Tor (Hungry Ghost) festival begon met een parade in Phuket Town.

Onze eerdere verhalen:

De Thais-Chinese Hungry Ghost lokale traditie in Phuket is begonnen.

Een weg in Phuket Old Town Road wordt tijdelijk afgesloten voor de 'Por Tor' (Hungry Ghost) parade.

Het jaarlijkse Thais-Chinese Phuket 'Hungry Ghost' of Por Tor festival wordt deze maand gehouden in Phuket in Phuket Town.

De parade gisteren (16 augustus) begon vanaf het standbeeld van de Gouden Draak op Thalang Road. De burgemeester van Phuket, de heer Saroj Angkanapilart, lanceerde het festival met de parade van rode schildpadcakes.

Schildpadden vertegenwoordigen een goede gezondheid en een lang leven, terwijl rood ook de kleur van geluk is voor de Chinezen.

De parade ging naar Taew Nam Intersection - Phuket Road - Surin Circle (klokkentoren) - Bang Naew Intersection - Bang Naew Shrine (met Por Tor-ceremonie).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.