Phuket Por Tor (Hungry Ghost) festival begint met parade – Foto's

Phuket -

Het Phuket Por Tor (Hungry Ghost) festival begon met een parade in Phuket Town.

Onze eerdere verhalen:

De Thais-Chinese Hungry Ghost lokale traditie in Phuket is begonnen.

Een weg in Phuket Old Town Road wordt tijdelijk afgesloten voor de 'Por Tor' (Hungry Ghost) parade.

Het jaarlijkse Thais-Chinese Phuket 'Hungry Ghost' of Por Tor festival wordt deze maand gehouden in Phuket in Phuket Town.

De parade gisteren (16 augustus) begon vanaf het standbeeld van de Gouden Draak op Thalang Road. De burgemeester van Phuket, de heer Saroj Angkanapilart, lanceerde het festival met de parade van rode schildpadcakes.

Schildpadden vertegenwoordigen een goede gezondheid en een lang leven, terwijl rood ook de kleur van geluk is voor de Chinezen.

De parade ging naar Taew Nam Intersection - Phuket Road - Surin Circle (klokkentoren) - Bang Naew Intersection - Bang Naew Shrine (met Por Tor-ceremonie).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.