Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: Singaporees sterft en zeven anderen gewond bij verkeersongeval, Oostenrijker gearresteerd, brand op Bangla Road

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is onze wekelijkse rubriek waarin we de beste lokale verhalen van de afgelopen week in ons gebied van Phuket belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 8 augustus 2022 tot en met zondag 14 augustus 2022.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Een Singaporese chauffeur stierf terwijl vier Singaporese passagiers verschillende verwondingen opliepen nadat een sedan op 12 augustus in een bus was gecrasht waarin een Koreaanse staatsburger en twee Thais gewond raakten op Kata Hill.

De 21-jarige vrouwelijke Singaporese bestuurder was helaas dood verklaard op thij scène.

2. Een Oostenrijkse man met 12 arrestatiebevelen is in Phuket gearresteerd nadat hij in Oostenrijk betrokken zou zijn geweest bij drugs en fraude.

De heer David, 37, een Oostenrijks staatsburger, is een gezochte verdachte uit Oostenrijk, waar hij naar verluidt illegaal betrokken is geweest bij drugs, fraude en het bezit van illegale wapens.

3. Een brand in een bar op Bangla Road in Patong alarmeerde toeristen op 11 augustusth.

Brandweerlieden meldden dat de oorzaak van de brand was ontstaan ​​door vonken van een hoogspanningskabel boven de bar.

In de nachtclub Illuzion aan Bangla Road in Patong wordt een brandevacuatieoefening gehouden.

De brandevacuatieoefening wordt op 18 augustus gehouden in de nachtclub Illuzion op Bangla Road in Patongth vanaf 1 uur.

Ambtenaren inspecteerden uitgaansgelegenheden op Bangla Road in Patong om de brandveiligheid te waarborgen.

4. Phuket verwacht meer Indiase toeristen die dit jaar, 7.5, meer dan 2022 miljard baht zullen opleveren, na een recente roadshow in India, volgens relevante functionarissen.

Indiase toeristen zijn de belangrijkste toeristenmarkt van Phuket. Vanaf mei dit jaar tot nu toe hebben 87,292 Indiase toeristen Phuket bezocht.

5. Toeristen hebben naar verluidt geklaagd over voedselprijzen in een lokaal beroemd oud restaurant in Phuket Town.

De persoon postte een handgeschreven rekening van het restaurant voor 11 gerechten voor een totaal van 10,460 baht. Het is een kleine lokale restaurantkraam in een grote versmarkt daar al meer dan 40 jaar.

Een eigenaar van een restaurant in Phuket Town kreeg een boete van 1,000 baht omdat hij de voedselprijzen niet duidelijk op een menu had vermeld.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor je steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.