Brandwerende kamer in hotel in Rawai

Rawai-

Een brand heeft afgelopen weekend een kamer in een hotel in Rawai beschadigd.

De brandweer van Rawai werd zaterdag (7 augustus) om 02 uur op de hoogte gebracht van de brandth) in het Vijitt Resort Phuket aan Wiset Road in het subdistrict Rawai, Mueang Phuket.

Ze kwamen bij de kamer aan en troffen veel rook aan. De brandweer heeft het vuur snel geblust. De kamer was beschadigd, maar er vielen geen gewonden. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.