Brandwerende kamer in hotel in Rawai

Rawai-

Een brand heeft afgelopen weekend een kamer in een hotel in Rawai beschadigd.

De brandweer van Rawai werd zaterdag (7 augustus) om 02 uur op de hoogte gebracht van de brandth) in het Vijitt Resort Phuket aan Wiset Road in het subdistrict Rawai, Mueang Phuket.

Ze kwamen bij de kamer aan en troffen veel rook aan. De brandweer heeft het vuur snel geblust. De kamer was beschadigd, maar er vielen geen gewonden. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.