Brandoefening van uitgaansgelegenheden op Bangla Road

FILE FOTO

Phuket -

In de nachtclub Illuzion aan Bangla Road in Patong wordt een brandevacuatieoefening gehouden.

Deze week werd er een bijeenkomst gehouden in de gemeente Patong onder leiding van de burgemeester van Patong, Chalermsak Maneesri en het hoofd van het Kathu-district, Siwat Rawangkun.

De burgemeester van Patong, Chalermsak, vertelde de Phuket Express: “De brandoefening is bedoeld om de brandveiligheid te waarborgen en om klaar te staan ​​als er een brandincident plaatsvindt in uitgaansgelegenheden of op Bangla Road.

“De brandevacuatieoefening zal op 18 augustus worden gehouden in de nachtclub Illuzion op Bangla Road in Patong.th vanaf 1 uur.”

Ondertussen een brand in een bar op Bangla Road in Patong alarmeerde toeristen midden gisteren 11 augustusth.

Dus,

Een team van Kathu-functionarissen en de politie van Patong inspecteerden uitgaansgelegenheden op Bangla Road. Ze controleerden brandveiligheidsmaatregelen zoals brandblussers, nooduitgangen, borden en brandpreventiesystemen binnen locaties.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.