Phuket houdt traditionele Baba-bruiloft met parade

Phuket -

Een jaarlijks Phuket traditioneel Baba Wedding-evenement en parade zal volgende maand worden gehouden in de oude binnenstad van Phuket om het lokale toerisme te stimuleren.

De vice-gouverneur van Phuket, Amnuay Pitsuwan, vertelde de Phuket Express: "Dit jaar zal de Baba-bruiloft op 3 september worden gehouden.rd tot september 4th in de wijk Phuket Old Town in het subdistrict Talad Yai. Het evenement is bedoeld om cultureel toerisme te ondersteunen en de lokale economie te stimuleren.”

De cultureel directeur van Phuket, mevrouw Jantana Sittipan, vertelde de Phuket Express: "Het evenement zal worden gestart met een parade van de Baba-bruiloft van het Pearl Hotel naar Phang Nga Road naar Phuket Road en eindigen bij Thalang Road."

“De minister van Cultuur, de heer Ittiphon Khunplome, zal het evenement officieel lanceren. Er zullen veel traditionele Thais-Chinezen aanwezig zijn op het bruiloftsevenement met veel lokale Phuket-voedselproducten. Kom alsjeblieft naar het evenement,' voegde mevrouw Jantana eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.