Phuket verwacht dit jaar 150,000 meer Indiase toeristen die meer dan 7.5 miljard baht genereren na roadshow in India

Phuket -

Phuket verwacht meer Indiase toeristen die dit jaar, 7.5, meer dan 2022 miljard baht zullen opleveren, na een recente roadshow in India, volgens relevante functionarissen.

De vice-president van de Phuket Provincial Administration Organization (PPAO), de heer Arnuparb Wechwanichsanong, vertelde de Phuket Express: “De PPAO en de Phuket Toruism Association zijn vanaf 1 augustus naar het roadshow-toerismemarketingevenement in India geweest.st Tot augustus 6th, 2022. Het evenement markeerde de 75e verjaardag van de Thaise en Indiase betrekkingen.”

“Indiase toeristen zijn de belangrijkste toeristenmarkt van Phuket. Vanaf mei dit jaar tot nu toe hebben 87,292 Indiase toeristen Phuket bezocht. Er zijn meer dan 40 rechtstreekse vluchten per week vanuit India in New Delhi, Mumbai en Bangalore,” legde de heer Arnuparb uit.

“We zijn tevreden met deze roadshow. Ongeveer 250 touroperators in India zijn geïnteresseerd in Phuket. Vanaf nu tot het einde van dit jaar zullen er minstens 150,000 Indiase toeristen zijn die Phuket zullen bezoeken, wat minstens 7.5 miljard baht zal opleveren,” voegde de heer Arnuparb eraan toe.

Arnuparb verklaarde dat de gemiddelde Indiase toerist momenteel 5-6 dagen verbleef en in die periode in totaal ongeveer 50,000 baht uitgaf.

Arnuparb zei ook dat de roadshow had vastgesteld dat een belangrijke behoefte voor Indiase toeristen in Phuket meer vegetarisch voedsel was, vooral in hotels, omdat veel Indiërs geen vlees eten. Bovendien werd het toevoegen van televisiezenders met Indiase inhoud en talen als een prioriteit gezien bij hotels.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.