Oostenrijkse man met 12 arrestatiebevelen gearresteerd in Phuket wegens vermeende betrokkenheid bij drugs en fraude

Phuket-

Een Oostenrijkse man met 12 arrestatiebevelen is in Phuket gearresteerd nadat hij in Oostenrijk betrokken zou zijn geweest bij drugs en fraude.

Het immigratiebureau van Phuket meldde dat ze de heer David, 37, een Oostenrijks staatsburger, hebben gearresteerd. Immigratie hield zijn achternaam achter. Hij is een gezochte verdachte uit Oostenrijk, waar hij naar verluidt illegaal betrokken is geweest bij drugs, fraude en het bezit van illegale wapens.

In totaal zijn er sinds mei van dit jaar 12 arrestatiebevelen tegen hem uitgevaardigd. Zijn Oostenrijkse paspoort was in december vorig jaar ingetrokken en de Oostenrijkse ambassade liet Thailand weten hem te zoeken.

Dhr. David kwam op 7 juni Thailand binnenth dit jaar en registreerde zijn woonadres in Phuket. Officieren ontdekten uiteindelijk dat hij in een condominium in Rawai woonde. Hij werd gearresteerd terwijl hij Thaiboksen leerde en hij zal teruggestuurd worden naar Oostenrijk.

Het was onduidelijk hoe David Thailand binnen kon komen met een ingetrokken paspoort en of hij een ander paspoort of een dubbele nationaliteit had. Immigratie ging niet meteen in op deze vraag.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.