De Thaise minister van Volksgezondheid Anutin bezoekt Phuket en geeft seminars om het openbare gezondheidszorgsysteem te ontwikkelen

Phuket -

  De Thaise minister van Volksgezondheid Anutin Charnvirakul bezocht gisteren Phuket (5 augustus)th), een toespraak houden op een groot seminar om het volksgezondheidssysteem te ontwikkelen.

In Pamookkoo Resort Phuket namen meer dan 400 artsen en functionarissen van de volksgezondheid deel aan het seminar, de heer Anutin en dokter Somsak Akksilp, directeur-generaal van de afdeling Medische Diensten (DMS).

De heer Anutin zei tijdens het seminar: “Ons doel is om de beste gezondheidsdiensten te bieden aan mensen om de economie en het land te ontwikkelen. We hebben ons best gedaan tijdens de Covid-19 pandemie. Er komen nu meer toeristen en investeerders naar Thailand als gevolg van het werk dat we hebben voltooid.”

Dokter Somsak voegde toe: “We zijn klaar voor medische ontwikkeling en diensten om Thailand te ondersteunen met 'Smart Hospitals', 'Precision Medicine', 'en Telemedicine' en 'AI-systemen. Patiënten zijn onze grootste zorg.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.