Een andere vermeende drugsdealer gearresteerd met 1,784 methamfetaminepillen in Phuket

Phuket -

Een vermeende drugsdealer is gearresteerd met 1,784 methamfetaminepillen in Phuket.

De provinciale politie van Phuket heeft deze week de 31-jarige Sittiwut 'Arm' Loondam gearresteerd in een huis in het subdistrict Chalong, district Mueang Phuket.

In beslag genomen werden 1,784 methamfetaminepillen. Hij wordt beschuldigd van het hebben van categorie 1 drugs met de bedoeling om te verkopen.

Arm heeft niet onmiddellijk een verklaring aan de media vrijgegeven over de aanklachten en beschuldigingen.

Ondertussen nog een vermeende drugsdealer is gearresteerd met 1,779 methamfetaminepillen en een pistool in Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.