Vermeende drugsdealer gearresteerd met 1,779 methamfetaminepillen en pistool in Phuket

Phuket -

  Een vermeende drugsdealer is gearresteerd met 1,779 methamfetaminepillen en een pistool in Phuket.

De provinciale politie van Phuket heeft deze week de heer Weradet 'Gat' Gerdmonkol, 36, gearresteerd in een condominium in het subdistrict Wichit, het district Mueang Phuket.

Bij hem werden 30.01 gram crystal methamfetamine, 1,779 methamfetaminepillen en een pistool met 15 kogels in beslag genomen.

Hij wordt beschuldigd van het hebben van categorie 1-drugs met de bedoeling om te verkopen, illegaal bezit van een vuurwapen en het dragen van een wapen in het openbaar zonder vergunning.

Gat heeft niet onmiddellijk een verklaring aan de media vrijgegeven over de aanklachten en beschuldigingen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.