Zware regenval in Phuket zorgt voor overstromingen op de weg

Phuket -

Veel wegen in Phuket en in de omgeving van Phuket hebben te lijden gehad van overstromingen nadat er sinds vanochtend (augustus 1).

De regen begon om ongeveer 7 uur en hield de hele dag aan. Veel gebieden overstroomden die gewoonlijk overstromen na hevige regenval in Phuket, zoals: op Phra Phuket Kaew Road in Kathu in Paklok, Thalang, in Phuket Town en in Soi Pha Neang.

Verkeerspolitie en ordehandhavers hielpen automobilisten met het verkeer te leiden. Bij het ter perse gaan werden er geen noemenswaardige schade of verwondingen gemeld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.