UPDATE: Overleden oudere Amerikaanse man gevonden op het strand van Yanui, vermoedelijk van een rots gevallen nabij uitkijkpunt

Rawai-

  De Thaise politie heeft bevestigd dat het lichaam dat gisterochtend, 27 juli, in de buurt van het strand van Yanui is gevonden, een Amerikaanse man van 73 jaar is, die vermoedelijk van een rots is gevallen bij een uitkijkpunt in Rawai.

Ons vorige verhaal:

Een lichaam van een niet-geïdentificeerde buitenlandse man werd vanmorgen gevonden in de buurt van een strand in Rawai (27 juli).th).

Luitenant-kolonel Eakkachai Siri van de toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express gistermiddag (27 juli)th), “Het lichaam van de man werd later geïdentificeerd als een Amerikaan, 73 (The Phuket Express houdt zijn naam achter). Hij arriveerde op 11 juli in Thailandth. Hij heeft ingecheckt in een hotel in Nai Harn, Rawai.”

“Zijn lichaam werd gevonden tussen grote rotsen bij het Windmill Viewpoint op Naiharn Beach. Op zijn lichaam werden geen tekenen van een worsteling of conflict gevonden.” Luitenant-kolonel Eakkachai toegevoegd.

“Op dit moment denkt de politie dat de Amerikaanse man van een rots in de buurt van het uitkijkpunt is gevallen. De doodsoorzaak wordt echter bevestigd via camerabeelden die worden gecontroleerd. De ambassade en zijn familie zijn op de hoogte gebracht.” Luitenant-kolonel Eakkachai besloot.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.