Gouverneur van Phuket bezoekt strand Patong om veiligheidsmaatregelen te nemen na sterfgevallen door verdrinking en meerdere reddingsacties van toeristen

Phuket -

De gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, bezocht strandwachten op Patong Beach om ervoor te zorgen dat de veiligheidsmaatregelen werden gevolgd vanwege sterke golven, wind en slecht weer.

Gouverneur Narong vertelde The Phuket Express: "Ik kwam hier om de strandwachten aan te moedigen, aangezien dit moessonseizoen is met sterke golven. We willen dat toeristen de stranden in Phuket met geluk en veiligheid bezoeken.”

Gouverneur Narong heeft relevante functionarissen en strandwachten opgedragen om toeristen de best mogelijke zorg te bieden, vooral rond strandveiligheid. De strandwachten op het strand van Patong zijn echter klaar voor elk probleem dat volgens de gouverneur meer vertrouwen kan geven aan toeristen.

Gouverneur Narong verklaarde dat strandwachten werden getraind in het de-escaleren van confrontaties met toeristen die weigeren te zwemmen borden en rode vlaggen en de toeristen aanmoedigen om het water niet in te gaan terwijl ze respectvol zijn.

Toeristen die de aanwijzingen van de badmeester niet volgen en tweetalige borden en vlaggen negeren die waarschuwen voor niet zwemmen in sterke golven en wind, hebben onlangs geleid tot verschillende grote incidenten in Phuket, zoals hieronder te zien is.

Het bezoek kwam daarna twee mensen zijn dood verklaard nadat een mannelijke Britse toerist die op huwelijksreis was, verdronk, evenals een Thaise man die op 14 juli probeerde te helpen het leven van de Britse toerist te redden op Kata Beach in een gebied met rode vlaggenth.

Het volgde ook andere toeristen die onlangs in Phuket in de problemen kwamen in de oceaan en gered werden.

Twee buitenlandse toeristen werden gered na een gevecht met golven op Kata Beach, hetzelfde strand en op dezelfde dag dat twee andere toeristen stierven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.