Buitenlandse toeristen trekken naar Patong Beach voor lange vakanties, geleid door indianen

Patong-

Buitenlandse toeristen stroomden gisteren (10 juli) naar Patong Beachth) met veel strandwachten die het gebied patrouilleren voor veiligheid.

De Phuket Express heeft gisteren Patong Beach bezocht om de toeristische situatie te inspecteren. De meeste strandgangers en zwemmers waren buitenlandse toeristen zoals Indiërs, Arabieren en Australiërs. Ze genoten van zonnebaden, zwemmen, jetski's rijden, parasailen en sporten.

Strandwachten patrouilleerden langs het strand om ervoor te zorgen dat zwemmers niet in het HIER NIET ZWEMMEN-gebied kwamen, duidelijk gemarkeerd met rode vlaggen langs drie kilometer op het strand.

Het hoofd van de strandwachten van Patong Beach, de heer Somprasong Sangchard, vertelde de Phuket Express: “Er zijn enkele Thaise strandgangers en zwemmers in het weekend. Ons grootste aantal toeristen komt momenteel uit India. We houden de weerswaarschuwingen nauwlettend in de gaten. Soms is de echte situatie op het strand echter anders.”

"Vandaag (11 juli) gaan we door met het plaatsen van rode vlaggen op het strand op gevaarlijke gebieden." Somprasong besloot.

Vanaf woensdag 13 juli is er een vijfdaagse vakantie in Thailand met twee religieuze feestdagen op 13 en 14 juli, die ook een verbod op de verkoop van alcohol en de sluiting van alle overheidskantoren, inclusief immigratie, met zich meebrengt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.