Phuket Marine Department blijft waarschuwen voor boten die de zee in gaan vanwege slecht weer

Phuket -

  Het Phuket Marine Office heeft vandaag (5 juli) een aankondiging gedaanth) waarschuwing voor kleine boten om niet de zee op te gaan vanwege sterke wind en golven, die van kracht is tot morgen (6 juli)th).

De aankondiging werd gedaan door de Phuket Marine Office Chief, de heer Nachapong Pranit. In de aankondiging staat: "Sterke wind en golven in de Andamanse Zee zijn tot drie meter hoog. Boten moeten voorzichtig te werk gaan en kleine boten moeten tot 6 juli aan de wal blijventh, 2022. "

"Blijf op de hoogte van de weersvoorspelling van de Thai Meteorological Department (TMD) of hotline 1182." Nachapong concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.