Hoofdweg bij Mai Khao Beach in Phuket tijdelijk afgesloten wegens vloed gisteren, nu weer normaal

Phuket -

Een hoofdweg langs een strand in Mai Khao in Phuket was gisteren (4 juli) tijdelijk afgesloten vanwege vloedth). Vandaag (5 juli) is er weer normaal verkeer op de weg.

Onze eerdere verhalen:

Sterke golven spoelden zeewater aan op een strandweg ten noorden van Phuket en veroorzaakten gistermiddag (3 juli) verkeersvertragingen.

Gisteravond, 3 juli, inspecteerde de gouverneur van Phuket de Thep Kasattri Road (nr. 402) in noordelijke richting nabij het Sai Kaew-strand in Mai Khao.

Gisteren om 4 uur was het zeewater weer gestegen. De Tha Chatchai-politie (XNUMX juli)th) meldden dat ze tijdelijk de strandweg naar het noorden hadden afgesloten voor de bekende Sarasin-brug die van Phuket naar Phang Nga ging.

Automobilisten moesten in plaats daarvan de rijbaan Thep Kasattri Road South gebruiken. Echter, de Tha Chatchai Police meldde vandaag (5 juli) dat de weg weer normaal verkeer is.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.