Hoofdweg bij Mai Khao Beach in Phuket tijdelijk afgesloten wegens vloed gisteren, nu weer normaal

Phuket -

Een hoofdweg langs een strand in Mai Khao in Phuket was gisteren (4 juli) tijdelijk afgesloten vanwege vloedth). Vandaag (5 juli) is er weer normaal verkeer op de weg.

Onze eerdere verhalen:

Sterke golven spoelden zeewater aan op een strandweg ten noorden van Phuket en veroorzaakten gistermiddag (3 juli) verkeersvertragingen.

Gisteravond, 3 juli, inspecteerde de gouverneur van Phuket de Thep Kasattri Road (nr. 402) in noordelijke richting nabij het Sai Kaew-strand in Mai Khao.

Gisteren om 4 uur was het zeewater weer gestegen. De Tha Chatchai-politie (XNUMX juli)th) meldden dat ze tijdelijk de strandweg naar het noorden hadden afgesloten voor de bekende Sarasin-brug die van Phuket naar Phang Nga ging.

Automobilisten moesten in plaats daarvan de rijbaan Thep Kasattri Road South gebruiken. Echter, de Tha Chatchai Police meldde vandaag (5 juli) dat de weg weer normaal verkeer is.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.