Phuket Police houdt reddingsoefening op zee naarmate meer toeristen arriveren

Phuket-

De politie van Phuket City hield een reddingsoefening op zee om de veiligheid te verbeteren, aangezien de laatste tijd meer toeristen Phuket bezoeken.

De praktijk werd vanmorgen (29 juni) gehoudenth) bij Boat Lagoon Pier in het subdistrict Koh Kaew, district Mueang Phuket. De praktijk werd gelanceerd door de plaatsvervangend commandant van de politie van Regio 8, generaal-majoor Saksiraj Pueakam.

Generaal-majoor Saksiraj vertelde aan The Phuket Express: "De oefening werd gezamenlijk geleid door de politie van Phuket en de reddingsdiensten op zee, met als doel het vertrouwen van inwoners en Thaise en buitenlandse toeristen op het gebied van veiligheid op zee te verzekeren."

“Nadat Thailand open is gegaan voor buitenlandse toeristen, komen er meer van hen naar Phuket. De meeste buitenlandse toeristen bezoeken graag stranden en eilanden in Phuket.” verklaarde de generaal-majoor.

“Het is dus belangrijk dat we onze veiligheid op zee verbeteren en misdaden voorkomen. Dit is onze taak om voor bewoners en toeristen te zorgen met de beste veiligheid die we kunnen bieden.” De generaal-majoor besloot.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.