Phuket is van plan een skywalk te bouwen in Rawai en een glazen terras op Surin Beach

FOTO: Phuket Infocentrum

Phuket -

Phuket is van plan om een ​​skywalk aan te leggen in Rawai en een glazen terras aan Surin Beach in Thalang.

De president van de Phuket Provincial Administration Organization (PPAO), de heer Rewat Areerob, vertelde The Phuket Express: "We willen meer toeristen naar Phuket lokken met nieuwe plaatsen, andere dan de beroemde plaatsen die sommigen van hen al hebben bezocht."

“Eind van dit jaar of begin volgend jaar zijn we van plan om meer oriëntatiepunten als magneten te bouwen om meer toeristen aan te trekken, zoals een skywalk bij Khao Dang (Red Hill) in Rawai nabij Phrom Thep Cape, Mueang Phuket district en een glazen terras bij Surin Beach in de wijk Cherng Talay. Deze plaatsen zijn gratis toegankelijk voor iedereen,” voegde de heer Rewat eraan toe.

FOTO: Phuket Infocentrum

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.