Gouverneur van Phuket vraagt ​​publiek om goede gastheer te zijn als kandidaat voor Expo 2028

Phuket -

  De gouverneur van Phuket heeft mensen in Phuket gevraagd een goede gastheer te zijn, aangezien Phuket wordt beschouwd als een kandidaat voor Expo 2028.

Ons vorige verhaal:

De gouverneur van Phuket zal tijdens een bezoek aan Parijs, Frankrijk, ideeën voorstellen voor Phuket als kandidaat om gastheer te zijn van de Specialized Expo 2028-Phuket Thailand.

Dat vertelde de gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, gisteren aan de pers (27 juni).th), “De presentatie in Parijs deze maand om in aanmerking te komen als kandidaat voor de expo is goed verlopen. Volgende maand komt het BIE-comité (Bureau of International Des Expositions) naar Phuket om te kijken of Phuket klaar is om het evenement te organiseren. Phuket-mensen zullen hen verwelkomen en zouden een goede gastheer moeten zijn voor de BIE die over het eiland zal toeren.

"We zullen ons best doen om hen te laten zien dat we klaar zijn om Expo 2028 te organiseren. Het resultaat van de stemming voor welk land de gastheer zal zijn, zal echter in maart van volgend jaar, 2023, bekend worden gemaakt." Gouverneur Narong Geconcludeerd.

Voor meer informatie over BIE en wat de Expo eigenlijk is, Klik hier alsjeblieft.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.