Groep dolfijnen gespot bij Chalong, Phuket – VIDEO

Phuket -

  Het afgelopen weekend is een groep dolfijnen gespot bij Chalong in het Mueang Phuket-district.

Ongeveer vijf dolfijnen werden gespot door toeristen op een rondvaartboot terwijl ze van Chalong Pier ten zuiden van Phuket naar Maithon Island en Coral Island reisden. De groep dolfijnen werd gevonden in de buurt van Maithon Island voor het subdistrict Wichit. De dolfijnen speelden voor en rond de boot.

Nikorn Prapayosapat, de tourbootoperator, vertelde The Phuket Express: “Toeristen op de boot hadden veel geluk dat de dolfijnen heel dicht bij de boot zijn verschenen. Het is twee maanden geleden dat er in dit gebied voor het laatst dolfijnen zijn gezien.”

“Maithon Island stond vroeger bekend als 'Dolphins Island', aangezien dolfijnen meestal werden gezien. Nadat Covid-19 is afgenomen, worden er meer dolfijnen gezien. Dit kan zijn omdat de omgeving is hersteld na een lange tijd geen toeristen en rondvaartboten.” Nikkorn legde het uit.

Geniet hieronder van een video van de dolfijnen!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.