Gouverneur van Phuket geeft nieuwe orders vrij, laat officieel maskermandaat vallen

Phuket -

De gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, heeft vandaag (25 juni) een nieuwe order vrijgegeventh) voor het laten vallen van het maskermandaat, naar aanleiding van een nationaal bevel dat gisteravond laat, 23 juni, hier is vrijgegeven.

In de bestelling over het maskermandaat staat: Een masker of stoffen masker is een vrijwillige praktijk. Het ministerie van Volksgezondheid raadt echter aan om maskers te dragen om andere luchtwegaandoeningen, waaronder Covid-19, te voorkomen, vooral in gebieden met veel mensen en binnenruimtes. Voor Covid-19-patiënten of mensen met een hoog risico zijn ze 'NOODZAKELIJK' om maskers te dragen als ze bij andere mensen verblijven.

Andere regels in de volgorde zijn:

  1. Restaurants, waaronder cafetaria's, streetfood, hotels of andere bedrijven mogen alcohol schenken, maar onder hygiënische maatregelen.

2. Uitgaansgelegenheden mogen open volgens regels en maatregelen. Dit "lijkt" te betekenen dat ze nu kunnen worden hersteld naar "normale" uren, afhankelijk van lokale en regionale regels, status van entertainmentzone, enz.

De bestelling gaat met onmiddellijke ingang in tot nader order. De bestelling in het Thais staat hieronder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.