Brand in elektrische kabel in Patong alarmeert bewoners

Patong, Phuket –

Elektrische kabels vlogen gisteren (24 juni) in brand in Patongth) en gealarmeerde omwonenden.

Brandweerlieden van het Department of Disaster Prevention and Mitigation van de gemeente Patong werden om 6:15 uur in de buurt van de Wang Keeon-waterval op de hoogte gebracht van de brand op Pisit Koranee Road.

Ze kwamen ter plaatse met een brandweerwagen en ontdekten dat het vuur al in brand stond. Het duurde ongeveer 5 minuten om de brand te blussen en onder controle te krijgen. Elektrische kabels raakten beschadigd, maar er vielen geen gewonden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.