Phuket stelt voor om het evenement "Thailand Biennale City of Arts" te organiseren

Chinees-Portugees gebouw, het oude gebouw in de oude binnenstad van Phuket, Phuket

Phuket -

Phuket stelt voor om een ​​voorgestelde Thailand Biennale the City of Arts-evenement te organiseren.

Gisteren (23 juni) was er een bijeenkomstrd) in het stadhuis van Phuket en werd geleid door de gouverneur van Phuket Narong Woonciew en de president van de Phuket Provincial Administration Organization (PPAO) Rewat Areerob.

Gouverneur Narong van Phuket zei tijdens de bijeenkomst: "City of Arts is een stad met een omgeving die geschikt is om verschillende culturele en traditionele activiteiten te laten groeien."

“Phuket is een van 's werelds steden met een rijke cultuur en stabiliteit van culturele bronnen. We streven ernaar om onze gemeenschappen te verbeteren en de economie van het toerisme te stimuleren', legt gouverneur Narong uit.

“Hiervoor is samenwerking van lokale gemeenschappen, nationale, internationale sectoren, de overheid en de particuliere sector nodig voor gemeenschappen op lange termijn en economische voordelen. We zullen voorstellen om de Thailand Biennale, City of Arts te organiseren.” Gouverneur Narong merkte op.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.