UPDATE: De politie van Phuket spoort mensen op die gevochten hebben op Bangla Road in een virale video op sociale media

Bangla, Patong –

De politie van Phuket heeft mensen opgespoord die werden betrapt op cameragevechten op Bangla Road. Een video van het gevecht ging later viraal op sociale media.

Ons vorige verhaal:

Een videoclip van twee mensen die vechten op Bangla Road in Patong is vorige week viraal gegaan op sociale media. De politie van Patong zei echter dat niemand officieel een politierapport heeft ingediend over dit incident.

Nu voor onze updat:

Luitenant-kolonel Wuttiwat Leangboojinda van de politie van Patong vertelde The Phuket Express: “We hebben deze week beide partijen naar het politiebureau van Patong geroepen. Ze gaven toe dat zij de mensen in de virale videoclip waren die vochten met flessen uit vuilnisbakken op Bangla Road. Ze kregen allebei een boete en verontschuldigden zich tegenover elkaar.”

De Phuket Express merkte op dat de politie niet heeft onthuld hoeveel ze een boete hebben gekregen. Luitenant-kolonel Wuttiwat noemde ook geen namen van de verdachten en verklaarde dat de zaak was geregeld.

Inmiddels zijn gisteren (21 juni) zes taxichauffeurs aangehoudenst) nadat een videoclip van gevechten tussen motortaxichauffeurs deze week viraal is gegaan op sociale media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.