UPDATE: Zes taxichauffeurs gearresteerd die betrokken waren bij een straatgevecht in Patong, zegt dat het een misverstand was

Patong-

Zes taxichauffeurs zijn gisteren (21 juni) aangehoudenst) nadat een videoclip van gevechten tussen motortaxichauffeurs deze week viraal is gegaan op sociale media.

Ons vorige verhaal:

Een videoclip van een dashcam van 4-5 taxichauffeurs in blauwe jassen die vechten op Taweewong Road op 18 junith is viraal gegaan op sociale media.

Nu onze update:

Luitenant-kolonel Prasert Thongplew van de politie van Patong vertelde de Phuket Express: "De gevechten waren tussen Tuk Tuk-taxichauffeurs en een privémotorchauffeur nadat ze ruzie hadden gemaakt over het aannemen van klanten en parkeerplaatsen."

“Zes mensen zijn gisteren gearresteerd toen we klaar waren met het verzamelen van alle details over de operators in Patong. Ze vertelden ons dat ze het incident verkeerd begrepen en beide partijen willen geen juridische stappen tegen elkaar ondernemen. Ze schudden elkaar de hand en verontschuldigden zich.” verklaarde luitenant-kolonel Prasert.

Het is onduidelijk of er nog meer aanklachten zullen komen naar aanleiding van het incident nadat beide partijen juridische stappen hebben afgewezen en zich bij elkaar hebben verontschuldigd.

Geen van de mensen die bij de vechtpartij betrokken waren, liep noemenswaardige verwondingen op, voegde luitenant-kolonel Prasert eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.