Ondergronds bouwproject Phuket Town start met een budget van 59 miljoen baht

Phuket -

Een groot ondergronds project op Phuket Road gaat volgende maand van start met een totaal initieel budget van 59 miljoen baht.

De burgemeester van Phuket, de heer Saroj Angkanapilart, vertelde The Phuket Express: "Het ondergrondse bouwproject zal plaatsvinden op Phuket Road van het Bang Neaw-kruispunt naar Soi Kor Pai, wat in totaal 600 meter is."

"Het project gaat volgende maand van start en moet volgend jaar in april 2023 worden afgerond, wat in totaal 59,723,000 miljoen baht zal zijn." De burgemeester concludeerde.

Terwijl de ondergrondse bouwwerkzaamheden plaatsvinden, worden aanzienlijke verkeersvertragingen verwacht en automobilisten worden dringend verzocht het gebied indien mogelijk te mijden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.