Phuket is een kandidaat voor het hosten van Specialized Expo 2028

Phuket -

De gouverneur van Phuket zal tijdens een bezoek aan Parijs, Frankrijk, ideeën voorstellen voor Phuket als kandidaat om gastheer te zijn van de Specialized Expo 2028-Phuket Thailand.

De gouverneur van Phuket Narong Woonciew en andere relevante functionarissen bezoeken Parijs in Frankrijk om ideeën voor te stellen, aangezien Phuket klaar is om 'Specialised Expo 2028-Phuket Thailand' te organiseren onder het concept 'Future of Life: Living in Harmony, Sharing Prosperity'. Er zijn vijf landen als kandidaten die Thailand (Phuket), Amerika, Argentinië, Servië en Spanje zijn.

Phuket presenteerde de '1'st Landenpresentatie' op 'Algemene Vergadering 170th aan het Bureau of International Des Expositions: BIE-commissie gisteren in Frankrijk (20 junith).

De dinerreceptie van Phuket Night in Aquarium de Paris werd gehouden door handtekeningen te overhandigen voor Phuket als kandidaat voor de expo. Meer dan 170 kiezers uit 170 landen stemden op kandidaten.

Eind deze maand komen de BIE-commissies naar Phuket om te kijken of Phuket klaar is om het evenement te organiseren. Het resultaat van de stemming over welk land de gastheer zal zijn, wordt in maart van volgend jaar, 2023, bekendgemaakt.

Gespecialiseerde Expo 2028-Phuket Thailand zal, indien goedgekeurd als kandidaat, gedurende drie maanden worden gehouden in 2028 van maart tot juni. Naar verwachting zullen 4.9 miljoen mensen deelnemen aan het evenement, wat miljoenen baht zal opleveren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.