Phuket houdt 'Surf X Beat Series' onder het thema 'Pride Month' in Patong

Patong-

Het evenement 'Surf X Beat Series' wordt binnenkort in Patong gehouden onder het thema 'Pride Month'.

Maak je klaar met je surfplanken en doe mee met het evenement op zaterdag 25 junith van 4 uur tot 00 uur

LGBTQIA+ zal samen meedoen aan de 'Phuket Surf X Beat Series 2022' onder het thema 'Pride Month' op de 'Rainbow Road' nabij Patong Beach.

Ook ontmoet je de 'Idol Farm Skaters' van de Thaise nationale atleten Warun Deesombat.

Op het evenement zullen veel foodtrucks en foodstalletjes aanwezig zijn. Er wordt bordsportinformatie verstrekt en producten voor bordsporten worden te koop aangeboden.

Geniet van het evenement met shows van dj's, de South Timez Dance Academy, Bank Indian en Lazyloxy x Sam Black.

See you there!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.