Tourism Authority of Thailand waarschuwt voor giftige kwallen tijdens het moessonseizoen

Thailand -

De Tourism Authority of Thailand (TAT) waarschuwt het publiek voor enorme en giftige kwallen tijdens het moessonseizoen.

De Tourism Authority of Thailand (TAT) wil toeristen adviseren extra voorzichtig te zijn bij het zwemmen of snorkelen in Thaise wateren vanwege het seizoen van giftige kwallen, en geen risico's te nemen door wateren te betreden waar waarschuwingsborden zijn geplaatst.

Hoewel het uiterst zeldzaam is dat zwemmers en duikers in Thailand door kwallen worden gestoken, vraagt ​​TAT iedereen die van plan is te gaan zwemmen of duiken, met name in de zuidelijke regio's van het land, zich ervan bewust te zijn dat er kwallen aanwezig kunnen zijn.

Ondertussen hebben functionarissen zwemmers gewaarschuwd om zich bewust te zijn van vlamkwallen die zijn gevonden in de buurt van een strand op het Hong-eiland in het district Mueang Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.