Thais kabinet keurt iets meer dan 338 miljoen baht goed voor verbetering van de provincie Andaman, waaronder Phuket, om meer Thaise en buitenlandse toeristen aan te trekken

Phuket -

Het Thaise kabinet heeft 338.80 miljoen baht goedgekeurd voor verbetering van de Andaman-provincies Phuket, Phang Nga, Krabi, Trang en Satun om in de toekomst meer Thaise en buitenlandse toeristen aan te trekken.

Dhr. Tanakorn Kongboonchana, de woordvoerder van het kantoor van de Thaise premier, vertelde de bijbehorende Thaise pers: “Het Thaise kabinet heeft een budget van 338.80 miljoen baht goedgekeurd voor zes toeristische projecten, namelijk:

  1. Projecten voor gezondheidsdiensten en milieusystemen op Lipe Island in Satun voor een totaalbedrag van 80.75 miljoen baht.
  2. Conservatie en restauratie van doejong en andere dierencentrum in Trang voor een totaal van 68.80 miljoen baht.
  3. Phuket Health Sandbox op een totaal van 25.25 miljoen baht.
  4. Centrum van toerisme en kustactiviteiten in Phang Nga met een totaal van 80 miljoen baht.
  5. Ontwikkeling van pier en toerisme, evenals ontwikkeling van het Ji Lard-kanaal in Krabi met een totaal van 35 miljoen baht.
  6. Kruiden onsen en warmwaterbronnen toeristische ontwikkeling in Klong Tom, Krabi met een totaal van 49 miljoen baht.

"Deze projecten zijn bedoeld om in de toekomst meer Thaise en buitenlandse toeristen voor te bereiden en aan te trekken", voegde Tanakorn eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.