60 zeeschildpadeieren gevonden op strand in Phang Nga

Phang Nga-

In totaal zijn er vanmorgen (60 juni) 15 zeeschildpadeieren gevonden op een strand in Phang Ngath).

Het Similan National Park meldde vanmorgen om 6 uur dat ze het nest van een zeeschildpad met 30 eieren hadden gevonden, begraven op een strand op Miang Island in de buurt van het kantoor van het nationale park.

Er wordt aangenomen dat de eieren afkomstig zijn van een moeder van een groene zeeschildpad.

De eieren zijn verplaatst naar een veilige omgeving in de buurt vanwege de bezorgdheid over schade door het weer. Er wordt aangenomen dat de baby-zeeschildpadden binnen 60 dagen zullen worden uitgebroed.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.