Verkeersvertragingen na drie voertuigen crash op Phuket Bypass Road

FOTO: CHAIRAT 6573

Phuket-

Het verkeer liep vertraging op nadat vandaag voor XNUMX uur drie voertuigen, waaronder een taxi, op de Bypass Road in de wijk Mueang Phuket waren gecrasht.

De verkeerspolitie van Phuket werd om 11 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op de Bypass Road (Chalerm Phrakiet Rama 30 Road) in het subdistrict Rassada.

Ze kwamen ter plaatse en troffen drie beschadigde voertuigen aan: een taxi, een ijswagen en een bestelwagen. Er werden echter geen ernstige verwondingen gemeld. Het verkeer stond kilometers lang vast.

De Phuket Express merkt op dat deze omleidingsweg een rechte hoofdweg is die naar de stad Phuket leidt, waar bijna elk voertuig met hoge snelheid rijdt, wat normaal gesproken veel verkeersongevallen in dit gebied veroorzaakte.

FOTO: CHAIRAT 6573

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.