Phuket-functionarissen inspecteren uitgaansgelegenheden in Phuket Town, waarschuwen voor Covid-maatregelen

Phuket -

Ambtenaren van Phuket hebben gisteravond (13 juni) uitgaansgelegenheden in Phuket Town geïnspecteerd nadat ze wettelijk tot middernacht mochten openen.

De inspectie op 11 uitgaansgelegenheden in Phuket Town van 8 uur tot 30 uur werd geleid door de administratieve hoofdofficieren van Mueang Phuket, mevrouw Chongmas Sakunpradit en de heer Danai Jaikeng, en de politie van Phuket City.

de Phuket Gouverneur op 31 mei, 2022 heeft nieuwe Covid-19-gerelateerde bestellingen vrijgegeven, waardoor uitgaansgelegenheden officieel vanaf 1 juni tot middernacht open mogenst2022.

De Mueang Phuket District Chief, de heer Suwit Suriyawong, vertelde de Phuket Express: “De inspectie was om ervoor te zorgen dat uitgaansgelegenheden de volksgezondheidsmetingen en regels voor uitgaansgelegenheden hebben gevolgd. Deze omvatten verschillende Covid-19 gerelateerde metingen.”

"De meesten van hen hebben de volksgezondheidsmetingen en andere regels voor uitgaansgelegenheden gevolgd", voegde de heer Suwit eraan toe.

Inspecties op uitgaansgelegenheden zijn regelmatig doorgegaan, merkt TPN-media op, aangezien functionarissen al ongeveer een jaar schichtig zijn over het heropenen van uitgaansgelegenheden, bang dat ze meer Covid-uitbraken zouden kunnen veroorzaken. In werkelijkheid was dat niet het geval, zoals blijkt uit recente Covid-19-statistieken, aangezien de aantallen feitelijk zijn blijven dalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.