74-jarige chauffeur sterft nadat zijn vrachtwagen van een heuvel in Chalong . valt

Chalong-

  Een 74-jarige chauffeur is vanmorgen (10 juni) dood verklaard nadat zijn vrachtwagen van een heuvel in het subdistrict Chalong is gevallen.th).

Hulpdiensten werden vanochtend op de hoogte gebracht van het ongeval in Soi Nakok, subdistrict Chalong, district Mueang Phuket.

Hulpdiensten en het Phuket Express-team kwamen ter plaatse en troffen de gekantelde vrachtwagen van een steile heuvel in een dicht bos nabij Soi Nakok aan.

De Thaise chauffeur, die later werd geïdentificeerd als de heer Deen Jaruek, 74, werd 20 meter buiten de vrachtwagen gevonden, nadat hij tijdens het ongeval uit het voertuig was geslingerd. Hij werd dood verklaard door de hulpdiensten op de plaats van het ongeval. In dit stadium gelooft de politie van Mueang Phuket dat de vrachtwagen bestuurd door de heer Jaruek, die zakken zand vervoerde, de controle over het stuur verloor toen hij de heuvel af kwam.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.