41-jarige gezochte verdachte gearresteerd in Wichit, Phuket wegens vermeende fraude

Wichit, Phuket-

  Een 41-jarige man die werd gezocht door de provinciale rechtbank van Phuket, werd gisteren gearresteerd in het subdistrict Wichit, Mueang Phuket District, wegens vermeende fraude.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat ze gisteren (41 juni) Mr. Kittisak (geen achternaam vrijgegeven aan de pers), 9th) om 6:00 uur

Volgens de politie van Wichit was Kittisak een gezochte verdachte in een arrestatiebevel dat op 30 mei door de provinciale rechtbank van Phuket was uitgevaardigd.th2022.

Kittisak wordt beschuldigd van het oneerlijk bedriegen van een persoon en het importeren van vervalste computergegevens, geheel of gedeeltelijk, of valse computergegevens, op een manier die schade toebrengt aan anderen.

De heer Kittisak zou klanten hebben opgelicht over de installatie van glas als onderdeel van zijn reguliere werk. Hij werd meegenomen naar het politiebureau van Wichit voor verdere juridische stappen. Op het moment van schrijven had de politie van Wichit echter nog geen details vrijgegeven over zijn vermeende fraude of potentiële slachtoffer(s).

De heer Kittisak heeft geen verklaring afgegeven aan de media en het is niet bekend of hij juridische bijstand heeft gekregen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.