Thailand Travel Mart+ 2022 verwelkomt opgetogen afgevaardigden – PERSBERICHT

Thailand's soft-power foundations, waaronder Food, Film, Fashion, Fight en Festival waren prominent aanwezig naast verantwoord toerisme.

Phuket, 9 juni, 2022 – De Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022 welkomstreceptie betoverde afgevaardigden met een uitzonderlijke 'Amazing Thailand, Amazing New Chapters'-avond die de 'luxe', 'lokale' en 'zero waste' aspecten van reiservaringen in Thailand belichtte.

ZE de heer Phiphat Ratchakitprakarn, de Thaise minister van Toerisme en Sport, zat de receptie voor. Het evenement werd ook bijgewoond door de heer Narong Woonciew, gouverneur van de provincie Phuket, de heer Yuthasak Supasorn, gouverneur van de Tourism Authority of Thailand (TAT), de heer Anupap Wechvanichsanong, vice-president van de provinciale bestuursorganisatie van Phuket, en de heer Thaneth Tantipiriyakij, Voorzitter van de Phuket Tourism Council, evenals functionarissen en figuren uit de Thaise publieke en private sector.

De heer Yuthasak verklaarde op de conferentie: "De welkomstreceptie van TTM+ 2022 was zorgvuldig ontworpen om de deelnemers een ervaring uit de eerste hand te bieden van de Amazing New Chapters in het post-pandemische tijdperk van het Thaise toerisme. Het bood ook een kijkje in de al lang bestaande soft-power-fundamenten van het koninkrijk, waaronder Food, Film, Fashion, Fight en Festival, terwijl ze op futuristische manieren werden gepresenteerd.

Terugkijkend op de locatie in Phuket, presenteerde de TTM+ 2022 welkomstreceptie prominent de gastronomische geneugten van Phuket. Onder het concept van luxe, lokale en zero waste-initiatieven, werd de avond buitengewoon gemaakt met luxe functies die het lokale gevoel behielden en tegelijkertijd zorgden voor een streven naar zero waste-inspanning.

Het omvatte speciale shows op "Glory Thailand" en "Beyond the Future with Cubes and Holograms", live muziekoptredens van Sunbird Band en Tom Issara, en een housemuziekshow van DJ Roxy June.

De TTM+ 2022 gaat vandaag (9 juni) verder met tafelnetwerken en zakelijke sessies tussen kopers en verkopers. Op 10 juni loopt het af.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.