Darasamut-onderdoorgang in Phuket tien dagen tijdelijk gesloten

Phuket-

  De Darasamut-onderdoorgang is van dinsdag (7 juni) tot vrijdag (17 juni) 2022 tijdelijk vierentwintig uur per dag gedurende tien dagen gesloten voor verkeer ter verbetering.

Het Phuket Highway Office heeft aangekondigd dat de Darasamut-onderdoorgang die voor Central Festival Phuket ligt, van dinsdag (7 juni) tot vrijdag (17 juni) vierentwintig uur per dag gedurende tien dagen tijdelijk wordt afgesloten voor verkeer.

De afsluiting is voor verbetering van het wegdek en onderhoud in de onderdoorgang.

Het Phuket Highway Office verontschuldigde zich voor het eventuele ongemak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.