UPDATE: Er wordt een arrestatiebevel uitgevaardigd voor drie mensen die betrokken zijn bij een incident waarbij een Russische vrouw in Patong om het leven kwam

Patong-

  Er wordt een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen drie mensen die betrokken waren bij een incident waarbij vorige week een Russische vrouw uit een flatgebouw in Patong om het leven kwam.

Eerst ons vorige verhaal:

De plaatsvervangend politiewoordvoerder van de Royal Thai Police vraagt ​​het publiek alleen updates van officiële bronnen te volgen met betrekking tot een Russische vrouw die vorige week uit een condominium in Patong is overleden.

Nu onze update:

De Royal Thai Police plaatsvervangend politiewoordvoerder kolonel Kritsana Pattanacharoen vandaag (6 juni)th) verklaarde aan de bijbehorende Thaise pers: "De doodsoorzaak uit het autopsieresultaat is vastgesteld. De politie heeft de hele situatie met betrekking tot de doodsoorzaak onderzocht met de bewijsstukken die ze heeft.”

De Phuket Express merkte op dat de doodsoorzaak niet door de politie is onthuld en dat relevante functionarissen weigerden er commentaar op te geven, daarbij aanhalend dat eerst verdere juridische procedures moesten worden gevolgd.

"Aan de hand van de doodsoorzaak en het bewijsmateriaal kan de politie nu precies vaststellen wat er bij het incident is gebeurd en wie erbij betrokken waren", voegde kolonel Kritsana eraan toe, zonder deze informatie op dit moment met de pers te delen.

“De verwachting is dat morgen (7 juni)thDe politie kan een verzoek om een ​​arrestatiebevel voor drie personen (twee mannen en een vrouw) indienen voor verdere juridische stappen”, merkte kolonel Kritsana op.

De drie personen werden niet specifiek genoemd, maar zijn waarschijnlijk drie buitenlanders die aanwezig waren op het moment van het overlijden van het slachtoffer die momenteel wordt vastgehouden voor drugsgerelateerde aanklachten voor een kleine hoeveelheid marihuana die is gevonden in het condominium waar het slachtoffer op haar dood viel. De Royal Thai Police heeft voortdurend gezegd dat alle drie de verdachten "niet meewerkten" en weigerden te antwoorden op vragen over wat er met de Russische vrouw was gebeurd.

Als deze drie mensen dezelfde zijn die in het arrestatiebevel worden genoemd, zou dit een stap zijn voor verdere mogelijke juridische aanklachten, hoewel de politie op dit moment niet zou onthullen wat die aanklachten waren.

TPN-media zullen verdere updates geven zoals deze worden gegeven door de Royal Thai Police.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.