Russische vrouw breekt been nadat ze geraakt is door een grote boomstam tijdens het zwemmen op Kata Beach

Kata, Phuket-

Een Russische vrouw heeft haar been gebroken nadat ze werd geraakt door een grote boomstam die was aangespoeld door golven bij Kata Beach.

De hulpdiensten werden donderdag (11 juni om 30 uur) door het hoofd van Kata-strandwachten, de heer Winai Tanboon, op de hoogte gebracht van het incident.nd) bij Kata Beach in het subdistrict Karon, district Mueang Phuket.

Ze kwamen ter plaatse en troffen de Russische vrouw aan, wier naam op haar verzoek werd achtergehouden, liggend op het strand met hevige pijn. Ze had een gebroken been opgelopen volgens eerstehulpverleners en strandwachten. Ze werd voor dringende medische hulp naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Badmeesters hebben zwemmers gewaarschuwd om op de hoogte te zijn van de omstandigheden voordat ze het water in Phuket opgaan, omdat er een golf van moeilijk weer is geweest.

Sinds dit weekend is de Russische vrouw naar verluidt herstellende van haar verwondingen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.