Phuket organiseert Thailand Tourism Congress 2022 (TTC 2022)

Phuket -

  Phuket zal deze maand vanaf 6 juni weer een groot toeristisch evenement organiserenth tot en met juni 8th2022.

De vice-gouverneur van Phuket, Pichet Panapong, vertelde The Phuket Express: "Vanaf 2022 juni organiseren we het Thailand Tourism Congress 2022 (TTC 6) in Beyond Resort Kata.th tot en met juni 8th, 2022. We verwachten meer dan 400 gasten uit de private sector en het publiek.”

De voorzitter van de Phuket Tourist Association, Bhummikitti Raktaengam, voegde toe: "Toeristische bedrijven worden aangemoedigd om zich bij de TTC aan te sluiten om methoden voor te stellen om meer toeristen aan te trekken en tegelijkertijd het milieu te beschermen."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.