Koh Tao organiseert World Ocean Day 2022

Ko Tao, Surat Thani –

Het Spotlight Koh Tao @World Ocean Day 2022-evenement wordt vanaf 7 juni gehouden op Koh Tao, Surat Thanith tot en met juni 8th2022.

U bent uitgenodigd om deel te nemen aan de Spotlight Koh Tao @World Ocean Day 2022 ter gelegenheid van World Ocean Day tussen 7 juni en 8 juni 2022 op Sairee Beach, subdistrict Koh Tao, district Koh Phangan, provincie Surat Thani.

Er zullen veel activiteiten zijn, zoals het herstel van koraalriffen, het samenbrengen van vissen met lokale vissers, het herstel van stroomgebieden, het opruimen van het onderwaterstrand, het observeren van het rif, het onderhoud van de aanlegboeien en meer.

Neem voor meer informatie contact op met de Facebook-fanpagina: Koh Tao Tourism Association of de Facebook-fanpagina: TAT Koh Samui x Koh Phangan x Koh Tao of Line OA: @tatkohsamui.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.