Phuket-functionarissen inspecteren uitgaansgelegenheden in Phuket Town

Phuket -

Ambtenaren van Phuket hebben gisteravond (2 juni) uitgaansgelegenheden in Phuket Town geïnspecteerd nadat ze wettelijk tot middernacht mochten openen.

De inspectie in een beroemd uitgaanscentrum in Phuket Town rond de Nimit Circle (ook bekend als Seahorse Circle) werd geleid door de Phuket-vice-gouverneur Pichet Panaphong, de plaatsvervangend hoofddokter voor volksgezondheid van Phuket, Mueanprae Boonlom, en de politie van Phuket City.

de Phuket Gouverneur op mei 31st, 2022 heeft nieuwe Covid-19-gerelateerde bestellingen vrijgegeven, waardoor uitgaansgelegenheden officieel vanaf 1 juni tot middernacht open mogenst2022.

Vice-gouverneur Pichet vertelde de Phuket Express: "De inspectie was om ervoor te zorgen dat uitgaansgelegenheden de volksgezondheidsmetingen hebben gevolgd. Zo moeten alle medewerkers minimaal twee doses Covid-19-vaccins krijgen en moeten entertainmentexploitanten controleren of hun klanten zijn gevaccineerd.”

“De algemene naleving is echter goed. De meesten van hen hebben de volksgezondheidsmetingen gevolgd', voegde vice-gouverneur Pichet eraan toe.

Ondertussen was Bangla Road in Patong opnieuw vol met toeristen, volgens Patong-functionarissen, aangezien uitgaansgelegenheden legaal werden geopend vanaf 1 junist na sinds april 2021 gesloten te zijn en eerder in omgebouwde restaurants te zijn veranderd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.