Phuket-functionarissen inspecteren uitgaansgelegenheden in Phuket Town

Phuket -

Ambtenaren van Phuket inspecteerden gisteravond (2 juni) uitgaansgelegenheden in Phuket Town nadat ze wettelijk tot middernacht open mochten.

De inspectie in een beroemd centrum van uitgaansgelegenheden in de stad Phuket rond de Nimit Circle (bekend als Seahorse Circle) werd geleid door de vice-gouverneur van Phuket, Pichet Panaphong, de plaatsvervangend hoofd van de volksgezondheid van Phuket, dokter Mueanprae Boonlom, en de politie van Phuket.

de Phuket Gouverneur op mei 31st, 2022 heeft nieuwe Covid-19-gerelateerde bestellingen vrijgegeven, waardoor uitgaansgelegenheden officieel vanaf 1 juni tot middernacht open mogenst2022.

Vice-gouverneur Pichet vertelde de Phuket Express: “De inspectie was om ervoor te zorgen dat uitgaansgelegenheden de volksgezondheidsmaatregelen hebben gevolgd. Zo moeten alle medewerkers minimaal twee doses Covid-19-vaccins krijgen en moeten entertainmentexploitanten controleren of hun klanten gevaccineerd zijn.”

“De algehele naleving is echter goed. De meesten van hen hebben de volksgezondheidsmaatregelen gevolgd”, voegde vicegouverneur Pichet eraan toe.

Ondertussen was Bangla Road in Patong weer vol met toeristen, volgens ambtenaren van Patong, aangezien uitgaansgelegenheden vanaf 1 juni legaal werden geopend.st na sinds april 2021 gesloten te zijn en eerder in omgebouwde restaurants te zijn veranderd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.