UPDATE: Jordaniër die in de kamer was voordat Russische vrouw uit flat in Patong viel, gearresteerd op luchthaven Phuket

FOTO: Stichting Kusoldharm

Phuket -

Een Jordaanse man die eerder deze week in een kamer zat voordat een Russische vrouw uit een condominium in Patong viel, is gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket nadat hij Phuket probeerde te verlaten.

Eerst ons vorige verhaal:

Er zal autopsie worden uitgevoerd om de doodsoorzaak vast te stellen van een Russische vrouw die gisteren (31 mei) uit een flat in Patong is gevallen.st). Er waren nog drie andere buitenlanders aanwezig, twee mannen en een vrouw in de kamer.

De politie van Patong meldde gisteren (31 mei)st) dat ze Miss NATALIA KOSENKOVA, 35, Russisch onderdaan, Mr. SMITH JAMAAL ANTWAUN, 38, Amerikaans onderdaan en Mr.AHMED RADI MUSTAFA ALATOOM, 28, Jordaans onderdaan hebben gearresteerd.

Gedroogde marihuana, die 1.10 gram waard was, werd gevonden op een tafel en op het balkon van de kamer in het condominium. De drie verdachten werden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 5 drugs met de bedoeling om te gebruiken.

Gisteravond (31 mei) werd de Jordanain Mr. Alatoom gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket nadat hij had geprobeerd Phuket te verlaten met een onbekende bestemming.

Alle drie verdachten hebben naar verluidt geweigerd om vragen van de politie van Patong te beantwoorden en hebben om hun ambassades en wettelijke vertegenwoordiging gevraagd, volgens de politie van Patong, en zijn vastgehouden vanaf het moment dat de pers ter perse gaat.

De politie van Patong wacht ook op de volledige autopsieresultaten van het slachtoffer.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.