Twee verdachten stelen naar verluidt twee keer eten van lokaal restaurant in Thalang, eigenaar vraagt ​​om hulp bij het vangen

Thalang-

Twee mannelijke verdachten zouden hebben ingebroken in een lokaal restaurant dat eigendom is van een 63-jarige man en hebben volgens de eigenaar twee keer eten gestolen in Thalang. De eigenaar vraagt ​​de politie om de vermoedelijke dieven snel op te pakken.

Op zaterdag (28 mei .)th) de politie van Thalang werd door een 63-jarige lokale restauranteigenaar op de hoogte gebracht dat twee mannelijke verdachten op vrijdag (27 mei) inbraken in het restaurant op Baan Phon - Huaharn Road in het subdistrict Sri Soonthornth). Het incident is naar verluidt vastgelegd op camerabeelden.

De eigenaar, die vroeg om niet genoemd te worden door de media, vertelde de politie van Thalang: “Er waren twee mannelijke verdachten op een motorfiets die in mijn restaurant inbraken. Ze stalen vers voedsel in een koelkast en eieren in een afgesloten kast, waar ze inbraken.”

“Dit was de tweede keer. De eerste keer was op 20 meith. De vorige keer stalen ze ook eten in de koelkast en eieren. Ook de koelkast en de kast werden beschadigd. Ik heb beide keren aangifte gedaan.” De eigenaar legde uit.

“Ik smeek de politie om de verdachten snel op te pakken voordat ze voor de derde keer inbreken.” De eigenaar verklaarde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.