Kapiteins van de Phuket-boot bevestigen dat ze de regels van het marinekantoor volgen tijdens deze stormachtige week

Phuket -

Kapiteins in Phuket hebben met The Phuket Express bevestigd dat ze zich strikt houden aan de regels van het Phuket Marine Office, omdat ze zich eerst zorgen maken over de veiligheid van de passagiers.

Ten eerste, onze vorige storie:

Het Phuket Marine Office heeft gisteren (30 mei) een aankondiging gedaanth) voor kleine boten die de zee in gaan vanwege sterke wind en golven die van kracht is tot 2 junind.

Nu een update:

Een niet nader genoemde Phuket Marine-functionaris bij de Chalong Pier vertelde gisteren aan de lokale Phuket-media dat de afgelopen twee dagen rondvaartboten alleen reisden van Coral Island en kleine eilanden in de buurt van Phrom Thep Cape, die op korte afstand lagen.

Volgens de functionaris reisden er geen boten naar het eiland Phi Phi in Krabi of andere eilanden ver weg.

Kapiteins hebben bij The Phuket Express bevestigd dat ze de veiligheidsuitrusting op hun boten hebben gecontroleerd voordat ze op reis gaan. Ze verklaarden ook dat ze ervoor zorgen dat hun passagiers te allen tijde reddingsvesten dragen wanneer ze op boten zijn.

Als de kapiteins ontdekten dat reizen niet veilig is vanwege harde wind en hoge golven, vertelden de kapiteins aan lokale media dat ze niet de zee op zullen gaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.