In totaal 24 buitenlandse drugsverdachten gearresteerd in Phuket in één maand

Phuket -

Phuket heeft de maatregelen verscherpt om te voorkomen dat drugs via alle kanalen op het eiland worden vervoerd. In totaal zijn volgens de relevante autoriteiten in een maand tijd 24 buitenlandse drugsverdachten gearresteerd.

Een bijeenkomst om de arrestaties aan te kondigen werd gehouden in de Phuket Provincial Hall en werd geleid door de vice-gouverneur van Phuket, de heer Arnuparp Rodkwan Yodrabam.

Vice-gouverneur Arnuparp verklaarde tijdens de bijeenkomst: "We hebben de maatregelen verhoogd om te voorkomen dat drugs via elk kanaal (over land, vliegtuigen en over zee) naar Phuket worden overgebracht om drugsnetwerken in Phuket te verminderen."

“In de afgelopen maand zijn in Phuket 210 drugsverdachten gearresteerd in 195 drugszaken. Er is meer dan een miljoen baht aan onroerend goed in beslag genomen.”

“Van die 210 verdachten zijn er 24 buitenlandse verdachten.” Arnuparp concludeerde.

Specifieke details van de gevallen werden echter niet ter beschikking gesteld tijdens de vergadering.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.